Majice za stampu

Stampa na tekstilu zahteva potpuno drugaciju tehniku od klasicne stampe na papiru. Mi smo, kao najbolji copy centar u Beogradu smatrali da je neophodno da savladamo tu tehniku, nabavimo najnovije masine za stampu na tekstilu I obucimo svoje zaposlene u ovom poslu kako bismo mogli da izadjemo u susret sve vecem broju korisnika koji imaju potrebu za majicama za stampu. Ukoliko Vam je dosadilo oblacenje u buticima I zelite da preko svoje odece izrazite svoju originalnost I jedinstvenost ili jednostavno zelite da posaljete neku poruku majice za stampu su prava stvar za Vas. Majice za stampu Vam omogucavaju da na praznoj podlozi dizajnirate bilo sta sto biste zeleli da nosite. Bilo to tekstualna poruka, simbol, znak, slika I aplikacija mi cemo to odstapmati na vasoj majici za stampu. Majice za stampu ne nalaze samo primenu kod pojedinaca koji zele da na ovaj nacin izraze svoju kreativnost.

Majice za stampu imaju I siroku poslovnu primenu I koriste ih firme za razlicite vrste promocija ili da ih dele kao poklone svojim poslovnim partnerima. Mi mozemo majice za stampu isporuciti u izuzetno velikom broju za vrlo kratko vreme zato sto koristimo najsavremenije tehnike digitalne stampe za stampanje na tekstilu.

Tako da bez obzira na to koliko je obima vasa narudzbina majici za stampu mi cemo biti u stanju da je ispunimo. Majice za stampu nudimo vrlo povoljno. Garantujemo Vam da nigde u Beogradu necete naci nizu cenu majici za stampu. Pored niske cene izlazimo nasim musterijama u susret na jos jedan nacin. Nudimo nase majice preko on line shop-a.

Ukoliko nemate vremena da licno dolazite u nas copy centar samo nas kontaktirajte I posaljite sliku ili tekst koji biste zeleli da bude odstampan na Vasoj majici. Mi cemo sve zavrsiti a onda Vam poslati majicu na adresu koju naznacite. Uslugom majice za stampu izasli smo u susret velikom broju musterija I zaista smo ponosni zbog toga.