Privatnost podataka – Privacy Policy

Privatnost podataka – Data Privacy Policy

All data collected about our customers are necessary for business operations and serve us to inform customers so as to provide high-quality services. Customer data are available only to our employees who use them in order to do business. Employees who deal with clients’ data must respect data privacy policy. Also, collection and processing of personal data of users of majiceonline.rs web site is done with accordance to the relevant regulations and laws. Any information about you that is placed on our web site requires that you agree with the use of your data for advertising and marketing purposes, and for the delivery of purchased products.

 If you have any objections or questions about data privacy, please contact us.

 

All In One Business Center d.o.o

Zdravka Celara 12,

11000Beograd,Srbija

+381 65 255 50 59

+381 11 697 30 73

stampa@copy.rs

 

Svi prikupljeni podaci o kupcima su neophodni za poslovanje I za informisanje kupaca, te u cilju pružanja kvalitetne usluge. Podaci o kupcima su dostupni samo našim zaposlenima koji ih koriste za obavljanje posla. Zaposleni kojima podaci stoje na raspolaganju odgovorni su za poštovanje nacela privatnosti. Prikupljanje i obrada licnih podataka korisnika sajta majiceonline.rs se radi u skladu sa odgovarajucim propisima i zakonima.

Bilo koji podatak o Vama koji se nalazi na Web stranici majiceonline.rs zahteva da ste upoznati i saglasni sa korišcenjem Vaših podataka u reklamne I marketinške svrhe, kao I za isporuku kupljenih proizvoda.

Ako imate bilo kakvih primedbi ili pitanja na privatnost podataka molimo vas da nas kontaktirate.